Wandeling in Clubverband

2017-12-18 10:01 door Kadee

Clubwandeling + snack op zaterdag 16 december:

We hadden met 63 leden om 16:30 uur afgesproken in het gemeenschapshuis te Branst.

Enkelen hadden al dorst, nog voor we vertrokken voor een wandeling van om en bij de 5 km. We verlieten om 17:15 uur het gemeenschapshuis en wandelden achter de Zandstuiver, voorbij het schooltje van Branst en voorbij het kerkhof, links de Riddermoerstraat in. Achter het tehuis "De Steiger" naar de Buizerdlaan. Rechts de Zwaluwenlaan in en aan het eind de zandweg op die ons rechtstreeks naar Mariekerke voerde. De zandweg was in het begin nog goed begaanbaar, maar gaandeweg werd het moeilijker en moeilijker. Konden we in het begin de plassen van het dooiwater nog wat ontwijken, aan het eind was er geen ontkomen meer aan, door de slijk moesten we, ook omdat het pad helemaal door tractoren stuk gereden was. Vol goede moed ploeterden we het laatste stukje door om daarna beloond te worden met een stukje beton.

We staken de bovenstraat over aan het kerkhof van Mariekerke en volgden het pad naast de voetbalterreinen van Mariekerke tot op de Scheldedijk. Vanaf hier was er enkel nog asfalt en we volgden de dijk tot in de Benedenstraat, waar aan het einde al de Kerstmarkt begon.

Iedereen was vrij om nog even op de Kerstmarkt rond te lopen om de sfeer op te snuiven. Waren in de loop van de dag er nog enkele stevige buien gevallen, tijdens de wandeling was het gelukkig droog gebleven. Hiermee waren ze op de Kerstmarkt ook gelukkig, Met onze troep erbij was het er behoorlijk druk en was het leuk vertoeven.

Rond 19:00 uur kwamen dan onze leden terug het gemeenschapshuis binnengesijpeld en konden ze nog nagenieten met een paar gratis hotdogs en een paar drankjes. Zoals gebruikelijk was er een gezellige sfeer. We zullen dit nog een paar keer organiseren.

Iedereen prettige eindejaarsfeesten gewenst!!