Verslag

Rommelland

2015-08-24 14:06 door Kadee

Rommelland op zaterdag 22 augustus:

We weten het, eens de Dodentocht voorbij is het tijd voor Rommelland. Het weer zat deze keer mee, al was het voor sommigen toch te warm en werden frissere oorden opgezocht.

Ook dit jaar hadden we, na het aanslepen van de dranken op vrijdag, onze grote tent al van tevoren opgesteld. Zaterdagmorgen ons eerste werk, aan één zijde de steunpalen verwijderen en de tent over de haag tillen. Tafels en banken plaatsen in de grote tent en onze twee andere kleine tenten opzetten was de volgende taak. De tafels voor bakplaten en andere attributen aanvoeren was, met de goede bezetting, een fluitje van een cent. Om 8:30 uur waren we hiermee klaar en konden we gaan ontbijten.

Om 9:30 uur werden de vuren aangestoken en konden we gaan bakken. Vanaf 10:00 uur was er een gestage stroom van klanten die de verse hamburgers en braadworsten wel konden appreciëren. Vreemd genoeg kwamen de bezoekers steeds in golven. Er werd geroepen: "hier hebben ze verse hamburgers en geen diepvries spul". Wat dan weer aanleiding gaf aan anderen om ook halt te houden. De tafels in de tent  waren de ganse dag door druk bezet. Er werden ook al vroeg pannenkoeken besteld. Met een koffie of thee erbij en een bankje in de schaduw om op te zitten, wat kan een mens nog meer wensen.

We hadden onze voorzorgen genomen en beduidend meer ingekocht. Aan het eind van de dag, zo rond de klok van 17:00 uur waren we nagenoeg uitverkocht. Enkel pannenkoeken en drank  konden dan nog verkregen worden.Van een succes gesproken.

Om 18:00 uur konden we beginnen met alles af te breken maar met de vele hulpzame handen was ook dit in een minimum van tijd geklaard en konden we zelf nagenieten van een portie frieten met stoofvlees.

Bedankt leden van Kadee die ons bezocht hebben en bedankt ook aan de medewerkers, want zonder jullie zouden we dit niet kunnen realiseren.

Ga terug