Nieuwjaarsreceptie 2019

2019-02-19 15:25 door Kadee

Nieuwjaarsreceptie 2019:

Op zaterdag 12 januari kwamen 109 leden van Kadee samen in zaal Kloosterheide voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

De tafels al in de namiddag klaar gezet en bij aanvang van de receptie werden de snacks aangevoerd. Bij binnenkomst werd aan de leden, zoals gebruikelijk, een glaasje Cava of fruitsap aangereikt, sommigen verkozen al wat anders te drinken en ook dat was geen probleem. Er werden tegelijk ook 3 drankbonnen overhandigd om later op de avond de dorst nog verder te lessen. Er werd nog een paar keer bijgeschonken en velen zochten al een plaatsje aan tafel waar ze zich konden tegoed doen aan de snacks.

Er was een korte inleiding door de voorzitter, waarna er verder gegaan werd met een presentatie over het voorbije jaar. Qua aantal deelnemers en inkomsten was 2018 een recordjaar. Niet minder dan 6761 deelnemers mochten we inschrijven op onze wandeltochten.
Daarna werd er nog bijkomende informatie gegeven over het programma van 2019. Opmerkelijk hierbij was de vraag van de Schelderuiters om voor hen een wandeltocht te organiseren op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag). Hiervoor werd eerst toestemming gevraagd en ook verkregen aan de clubs uit Puurs, omdat zij op dezelfde dag hun Aspergetocht organiseren. De nieuwe tocht heeft de naam: “Bornem beweegt”. Tegelijkertijd is er op de startplaats bij de Schelderuiters ook een en ander te beleven. Hun 4-daags toernooi start die dag met dressuur.

Na de presentatie werd er nog geklonken op Kadee en vonden de belegde broodjes hun weg naar de hongerige magen. Nadien werd er nog gezellig samengezeten onder het genot van een drankje naar wens met wat populaire achtergrondmuziek. Tegen middernacht ongeveer konden we iedereen een veilig huiswaarts wensen en beginnen met de zaal te ontruimen en alles weg te bergen.