Nieuwjaarsreceptie 2018

2018-01-16 12:22 door Kadee

Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 13 januari:

Gestart als Worstenbroodfeest in 2008 in zaal Victory en vanaf 2016 overgegaan in Nieuwjaarsreceptie, hadden zich op zaterdag 13 januari 110 leden ingeschreven voor deze bijeenkomst in zaal Kloosterheide. Vanaf 18:30 uur liep de zaal stelselmatig vol en werden er nieuwjaarswensen uitgewisseld.

Ze werden onthaald met Cava, fruitsap of een ander drankje naar keuze. Snacks stonden op de lange rijen tafels en de glazen werden regelmatig bijgevuld.

Rond 20:00 uur was het dan tijd voor een presentatie met als inhoud:

• Samenstelling Raad van bestuur
  • Samenstelling Algemene vergadering
  • Jaaroverzicht 2017: aantal deelnemers organisaties laatste 11 jaar
  • Inventaris en waarde materialen
  • Financiële resultaten
  • Programma 2018
  • Speciale aandachtspunten programma 2018.
  • 50 jaar Wandelclub Kadee

Er werd vooral toelichting gegeven over WalkOn. Een organisatie die plaats heeft tijdens onze Paastochten in samenwerking mat Vayamundo. De 10 cent extra per deelnemer, die afgedragen wordt, wordt overgemaakt aan vzw “Het Aksent”. Zij bieden aangepaste vrijetijdsbesteding aan mensen met een beperking. Het geld dient voor opleiding van de vrijwillige begeleiders.

We benadrukken nogmaals dat er ieder uur mooie prijzen onder de deelnemers verloot worden met als hoofdprijs een weekend halfpension in één van de hotels van Vayamundo te Oostende of Houffalize.

Nu de polyvalente zaal in Ter Dilft weer beschikbaar is zullen onze Paastochten en Oktobermarsen weer vanaf hier vertrekken. Omdat we de dranken moeten afnemen van de uitbater van het CultuurCafé hebben we de prijzen hiervan opgevraagd. Tot onze verbijstering moesten we vaststellen dat de drankprijs tegenover het verleden met 40 cent toegenomen is. Aangezien we bij het vaststellen van onze verkoopprijzen moeten rekening houden met de gangbare prijzen die gevraagd worden tijdens organisaties in de omgeving, betekent dit een enorme daling van onze inkomsten. Het gemeentebestuur heeft te kennen gegeven om dit opnieuw te onderhandelen, maar aangezien er een contract getekend is vrezen we het ergste.

Na deze laatste mededeling konden we nog genieten van vers gemaakte belegde broodjes. Er werd onder een hapje en een drankje nog gezellig nagekaart. Het was al voorbij 1 uur toen we klaar waren met het opruimen van de zaal.