Medewerkersfeest Nationale Wandeldag op 28 september

2013-10-04 22:48 door Kadee

Medewerkersfeest Nationale Wandeldag op zaterdag 28 september:

Op 28 september vond het beloofde feest plaats voor alle mensen die hun steentje hebben bijgedragen tijdens de Nationale wandeldag die op 24 februari door onze club georganiseerd werd.

Place to be was in dit geval zaal de Wateringe te Hingene waar we tegen 18u verwacht werden voor een hapje, een drankje en voor zij die wilden, een paar danspasjes achteraf.  115 mensen hadden toegezegd voor die avond.  Al gauw heerste er een gezellig drukte, werd er Cava en fruitsap uitgeschonken, werden er hapjes geserveerd en stonden mensen te keuvelen.

Onze voorzitter nam het woord, bedankte iedereen die geholpen heeft op 24 februari en benadrukte nog eens dat wij op die dag dan misschien niet het gehoopte aantal deelnemers hebben gehad, maar we waren wel de meest georganiseerde club.  Alles was tot in de puntjes voorbereid.  Pluim voor Wandelclub Kadee.  Jammer van het weer, maar de weergoden die hebben we nu eenmaal niet in de hand.  Tijdens zijn speech werden ook een aantal nieuwe leden van het bestuur voorgesteld:
Anne Vermeir zal vanaf nu de taak van penningmeester op zich nemen, Anky Vergauwen wordt verantwoordelijk voor de website en publicaties en Bart Schilders wordt postverantwoordelijke.  Eduard Vermeir wordt samen met Jef Peersmans Parcours en Materiaalmeester.
Nog een belangrijk feit: onze club viert dit jaar haar 45 jarig bestaan!  Alweer een reden om te feesten.

Luc De boeck (Burgemeester), Bernadette Boeykens (Schepen van cultuur) en Greet De Bruyn (Schepen van sport) waren voor deze gelegenheid eveneens uitgenodigd.  Ook uit de mond van onze Burgemeester enkel woorden van lof.  Onze club heeft via de Nationale Wandeldag, de gemeente Bornem weer maar eens in positieve zin op de kaart gezet.

Natuurlijk was er ook nog de nodige spijs en drank voorzien.  Dank je wel aan Hilde, Karel en hun ganse team om ons weer te verwennen met lekker eten.

Na het diner was DJ, Bart  aan de beurt.  Het duurde niet lang of er werden de nodige danspassen geplaceerd.  Het feest duurde nog tot in de late uurtjes.  Alweer een geslaagde avond.