Ledenfeest 2016

2016-11-22 13:50 door Kadee

Ledenfeest op zaterdag 19 november:

Een feest van enkele van onze leden had ons geïnspireerd om de tafelschikking eens anders op te stellen dan de gebruikelijke drie rijen met achteraan de dansvloer. De DJ stond nu opgesteld naast de toog in zaal Kloosterheide en daaromheen in stervorm de tafels met tussenin nog ruimte om te dansen. De tafels waren dan ook nog prachtig versierd. De dames hadden hun best gedaan.

Stipt om 18:30 uur kwamen onze eerste leden binnen, intussen was de traiteur al lang bezig met het klaarmaken van de receptie en het opstellen van het koud buffet. Zoals gewoonlijk zocht iedereen die binnenkwam zich een plaatsje uit om te gaan zitten. In tegenstelling tot vorige jaren verzamelden ze zich op de dansvloer en maakten een praatje met mekaar, intussen genietend van een glaasje Cava of fruitsapje voor de BOB’s.

Aan het geroezemoes scheen maar geen einde te komen, ook niet toen er uitdrukkelijk om verzocht werd voor de gebruikelijke speech van de voorzitter. Uiteindelijk werd het dan toch stil en kon hij beginnen. Hij gaf een overzicht van wat er de laatste tien jaar zoal gerealiseerd werd. Nadien werden de ontslagnemende bestuursleden, Jozef Peersmans en zijn echtgenote Astrid Polfliet gehuldigd voor hun jarenlange inzet voor de club en werd hen een paar geschenken overhandigd. Ook de ontslagnemende Bart Schilders werd niet vergeten, hij werd ook bedankt en omdat hij zo graag Italiaanse wijnen drinkt, werden hem drie flessen van dit heerlijke vocht geschonken.

Nadien konden we aan tafel voor een heerlijk koud buffet, ook een soepje was hierin voorzien, gevolgd door het warme buffet. We gaan geen overzicht geven van wat er allemaal geserveerd werd, diegenen die geïnteresseerd zijn moeten maar eens langsgaan bij Veggie & More in de Boomstraat. We vermelden alleen dat het “’t Zilte genoegen” was. Ook het uitgebreide desserten buffet liet zich door iedereen smaken.

Toen was het tijd voor een optreden van een van onze leden: “De Calle”. Ook tijdens de Oktobermarsen konden we hem al aan het werk zien. Zijn repertoire omvat vooral liedjes van Boudewijn De Groot en andere kleinkunstenaars maar ook eigen composities. Een eerste CD van hem komt trouwens binnenkort uit. Tevens is hij een grote fan van Armand. Het optreden van de Calle, die samen met Bianca de laatste twee nummers brachten genoot veel bijval.

Daarna was het tijd om te dansen. Het toeval wou dat onze DJ in de loop van de namiddag opgenomen werd in het hospitaal met een nier crisis en dus niet in staat was om voor ons te draaien. Hij had echter zijn voorzorgen genomen en inderhaast een vervanger opgetrommeld zodat de meeste van onze leden er niets van gemerkt hebben. Het werd later en later en uiteindelijk rond vier uur konden we de zaak afsluiten.

Niet vergeten: op 14 januari 2017 zitten we terug in zaal Kloosterheide voor onze nieuwjaarsreceptie!!