46ste Oktobermarsen

2014-10-30 16:57 door Kadee

46ste Oktobermarsen op zondag 19 oktober:

In de overtuiging dat het goed weer ging worden hadden we voldoende drank in voorraad genomen. De wandelaars hadden dezelfde overtuiging zodat we elkaar goed verstonden.

Diegenen die niet zo goed tegen de warmte konden, kwamen al voor 6 uur de parking opgereden. Gewapend met een zaklantaarn togen zij enige minuten later, in volle duisternis, al op weg. Je hebt wandelaars die tegen 's middags al thuis moeten zijn, je hebt er ook die niet naar huis hoeven en weer anderen die er een gezellige dag met de familie van maken. We hebben ze allemaal zien voorbij komen.

Alle medewerkers waren stipt op tijd aanwezig zodat we iedereen konden voorzien van eten en drinken. Even paniek, de elektriciteit was bij een bepaald gedeelte uitgevallen, zodat de 2de percolator met koffie niet op tijd klaar dreigde te zijn. Het was nipt, maar gelukkig hadden we een goede zaalopzichter die het euvel op tijd kon herstellen. Extra mensen waren er nodig om de prijzen voor de challenge: "De 5 van Klein-Brabant" uit te reiken. Er kon gekozen worden tussen flessen Dubbel van Bornem, pakjes speculoos en speculoos pasta van Vermeiren. het was al snel duidelijk waar de voorkeur naar uitging. De Dubbel van Bornem gingen als zoete broodjes over de toonbank, jammer voor onze medewerkster die niet toevallig bij Vermeiren werkzaam is. We waren dus snel door de voorraad dubbel heen, zodat er nog enkel speculoos en pasta te verkrijgen was.

De wandelaars waren al om 8 uur massaal aanwezig en het bleef druk de ganse dag door. Vooral tussen 10 en 11 uur was het aanschuiven aan de inschrijftafel. We hebben meestal wel een vrij groot aantal niet leden van een federatie, maar nooit voorheen kwamen er zoveel opdagen. Met een aantal van 514 hebben we een record gebroken. allen waren vol lof over het mooie parcours. Met 1.704 wandelaars die de ganse dag hebben genoteen waren wij dik tevreden.

Bij onze medewerkers zat de sfeer er ook goed in. Er werd hard gewerkt, maar er was ook tijd voor een praatje en een grapje. Niet toevallig dat de standhoudster met Aloë Vera producten opmerkte, het gaat er hier steeds zo ontspannen aan toe. Men ziet ook hoe blij en opgeruimd iedereen zijn/haar taak vervult. Complimenten alom ook voor de jeugdige leeftijd van onze leden, de kwaliteit van de voeding en de netheid.

Bedankt medewerkers, we gaan jullie op 22 november op het ledenfeest voor al jullie inzet belonen.