Oktobermarsen

49ste Oktobermarsen : Zondag 22 oktober 2017.

Afstanden : 7-10-15-20-25-30 km.

Start: CC Ter Dilft

Sint-Amandsesteenweg 41, Inrit parking via Absveldstraat!
  2880 Bornem

Starten kan tussen 07:30 en 15:00 uur, laatste aankomst vóór 18:00 uur.

De korte afstand maakt een lus via de Kinderboerderij naar de rustpost in zaal Kloosterheide naast de abdij. Door de tuin weer terug naar de startplaats.

De grotere afstanden gaan naar het gehucht Branst en verder naar het visssersdorp en deelgemeente Mariekerke.

We lopen over eeuwen geleden ontstane zandruggen en verkennen ook de "Nonnenbos", waaaruit je kan afleiden dat het bosrijk gebied is, Ook de dreven van het grafelijke domein en de Scheldeoevers met prachtige uitzichten over deze machtige stroom worden niet vergeten

De kortere afstanden zijn geschikt voor rolwagens.

In de startzaal zijn vers gebakken pannenkoeken en frietjes met stoofvlees te verkrijgen.

Grote parkings zijn beschikbaar in de onmiddellijke omgeving van de start.

Deelnameprijs:

• Niet leden van een wandelfederatie: 1,50 €
  • Leden van een wandelfederatie: 0,40 € korting = 1,10 €

Bereikbaarheid :

• Ruime parkings bij de start
  • De start ligt op ± 800 m van het station van Bornem, lijn 54 Mechelen - St. Niklaas.
  • Groene afpijling vanaf het station tot de startplaats en weer terug is voorzien.

Grotere kaart weergeven