Interessante links

www.vlaanderen.be/nl

Link naar de website van de Vlaamse overheid!

Wandelclub Kadee verkrijgt regelmatig toestemming van de graaf om tijdens onze organisaties het domein te betreden.
Alle afstanden zullen langs het kasteel voorbij komen en dit prachtige gebouw van dichtbij kunnen bewonderen.

Wandelclub Kadee heeft in de loop van de jaren een nauwe band ontwikkeld met verenigingen van

deelgemeente Weert.

Het is een gewoonte geworden dat we met een stand aanwezig zijn op Rommeland en de Kerstmarkt.

Naast interessante informatie kunnen foto's van de evenementen op deze site bekeken worden.

Overkoepelende federatie, Wandelclub Kadee Bornem vzw is hierbij aangesloten onder nummer 1018.

De VZW Dodentocht is oorspronkelijk ontstaan uit Wandelclub Kadee.

Nieuws over organisaties en evenementen over het wandelgebeuren in Vlaanderen, kunnen hier teruggevonden worden.

De meest complete wandelgids.

Website van Wandelclub Kaddish te Schoten.

Website voor en door wandelaars.